Hoe werkt het?

Op deze website delen we de vraagstukken voor winkels in de gemeente op in drie thema’s:

  1. Welke ontwikkelingen hebben invloed op de winkels in de gemeente? (Analyse)
  2. Wat is de gewenste toekomstvisie op de winkelstructuur? (Winkelstructuur)
  3. Welke vraagstukken spelen er in de verschillende centra? (Opgaven centra)

Bij elk thema krijgt u een toelichting in tekst en beeld, op sommige grotere afbeeldingen moet u klikken om de volledige afbeelding te zien.

Wat verwachten we van u?

Sommige termen en onderwerpen (‘structuurvisie’, ‘hoofdcircuit’) zijn best vaag en abstract. Meer iets voor ambtenaren en de politiek. Toch kunnen visies en beleidskeuzes wel degelijk effect hebben op uw dagelijkse praktijk.

Daarom vragen we u juist de opmerkingen te maken die u belangrijk vindt. Het is niet erg als dit niet precies aansluit bij de inhoud van de bewuste pagina. Wij denken na over hoe uw opmerkingen passen binnen het beleid en de visie. Als het handig is, reageren we via dit online platform op uw opmerkingen.

Ervaart u technische problemen? Mail ons op info@dtnp.nl

Hoe plaatst u een reactie?

Op de pagina’s Analyse, Winkelstructuur en de pagina’s per centrum is ruimte voor reacties en discussie. Daar staat onderaan de pagina een reactiebox, waar u uw gedachten kwijt kunt. U kunt ook reageren op de reactie van iemand anders. Uw reactie wordt op deze site voor een ieder zichtbaar. Uw e-mailadres wordt niet getoond, uw naam wel. Door uw reactie te plaatsen, gaat u hiermee akkoord. Uw gegevens worden niet verzameld voor hergebruik.